Victoria del NB Alcoi en Lliga Valenciana

El Mútua Llevant NB Alcoi femení es va estrenar en Lliga Valenciana derrotant de vint-i-un punts (62-41) al Branca Tritton Castalla. Lliris Rovira va aprofitar aquest debut en pretemporada per a agafar rodatge i que totes les jugadores disputaren molts minuts. Fins a quatre jugadores júniors van disputar la trobada.

Després d’un segon quart amb molts errors, es va reaccionar després del descans. Els parcials van ser: 24/10, 6/17, 19/5 i 13/9. La nota negativa de la trobada va ser la lesió de Laura Hernández. Van anotar i van jugar: Almudena Tárraga (18), Laura Hernández (15), María Colomina (10), Aridana García (10), Júlia Barceló (4), Nuria Aguilar (2), Brega Coderch (2), Aroa Jover (1), Laura Sánchez, Lydia Torregrosa i Bea Belda.

Per part seua, el júnior masculí va perdre 57-53 a Muro, també en partit de Lliga Valenciana. Es tracta d’un equip amb una majoria de jugadors de primer any. Va tornar a les pista Joan Sanz després de la seua greu lesió de genoll.