Victoria del Alcodiam cinc mesos després

El Alcodiam es va alliberar per fi de la pressió que li ha tenallat aquests últims mesos i sense la soga envoltant-li al coll va tornar a retrobar-se amb la victòria. Es complia en aquest partit just una volta sencera sense assaborir el triomf.

Va ser en la visita a Sant Cugat en l’últim partit de 2018. Des de llavors la competició es va convertir en un camí d’espines per a els de Sergi Punset i després de tants disgustos, van poder a la fi portar-se una alegria.

Va ser Roc Llisà qui millor va rendibilitzar aquest retrobament amb la victòria del Alcodiam. Va anotar dos gols i són ja 25 els que suma aquest curs. El primer molt prompte, als sis minuts, després d’aprofitar un tret de Carlos Pérez.

Va caldre esperar fins al 18 per a veure pujar al marcador del segon del Alcodiam, anotat per Joao Ramalho, després d’una bona acció del portugués.

Va poder augmentar el seu compte particular el lusità un minut després, però no va aconseguir convertir el seu directe. De nou, les accions a bola parada van ser un autèntic llast per al Alcodiam, que en la segona meitat va fallar un penal i altres dos directes.

Amb 2-1, Roc Llisà no va aconseguir superar a Xavi Arcas, encara que el català va aconseguir esmenar el seu error en anotar el 3-1 dos minuts més tard. Després en la recta final de la trobada, Agustín Domínguez va malgastar un penal i Renato Castanheira una falta directa.