Victoria amb una mica de sofriment

El Deportivo s’ha estrenat a casa amb una victòria totalment merescuda encara que una mica curta (1-0). Els de Vicente Parras han sigut clarament millors que el Recanvis Colón però han demostrat que encara tenen moltes coses que millorar. Els blanc-i-blaus han sigut un equip atrevit, amb ganes d’agradar, si bé no han trobat el camí a l’hora de definir en l’àrea rival. Després d’anotar Pau Franch l’únic gol del partit en el minut 55, a l’equip li ha faltat l’aplom i la determinació per a haver aconseguit una victòria més folgada.

D’eixida, als blanc-i-blaus els ha costat entrar en el partit, però una vegada que han trobat el seu lloc, només hi ha hagut un equip sobre el terreny de joc i aquest ha sigut l’Esportiu al qual només li ha faltat confirmar el seu domini absolut amb un gol que acabara amb el forrellat visitant.

La primera ocasió clara ha sigut per a Pau Franch que ha pentinat un bon centre d’Acevedo al primer pal i la pilota s’ha passejat per l’àrea xicoteta sense que ningú l’espentara al fons de la porteria. A penes un minuts després, tret d’Acevedo, el meta Joan rebutja en curt i reacciona bé tirant-se als peus d’Óscar Díaz per a evitar que el madrileny rematara.

El Recambios Colón, que s’ha limitat a defensar-se i perdre el màxim de temps possible perquè la pilota estiguera el més allunyat possible de la seua àrea, ha vist com l’Alcoyano l’intentava de totes les maneres. En el 38 l’ocasió ha sigut per a Ruba, que a punt ha estat de sorprendre a Joan, que amb la punta dels dits a desviat a córner el tret en rosca de l’asturià. En la recta final del primer temps, amb els blanc-i-blaus bolcats a l’àrea rival, ho han intentat el central Rubén Garcés i Óscar Díaz, però el marcador no s’ha mogut en el primer temps.

La segona part ha començat amb esglai, ja que el Recambios Colón a punt ha estat de sorprendre en un ràpid contraatac, Juanra ha ficat un bon centre al qual no ha arribat Faus per molt poc. Però la insistència ha tingut finalment la seua recompensa, en el minut 55 Pau Franch ha caçat una pilota en l’àrea, el tret del 9 blanc-i-blau ha tocat en un defensor i ha acabat per entrar, desequilibrant d’aquesta manera l’empat inicial.

Ha sigut el principi del final, ja que el Deportivo li han començat a pesar els minuts i al Recambios Colón tampoc li quedava manxa per a buscar la igualada, per la qual cosa el temps ha anat transcorrent sense que res destacat succeïra. Al final, victòria merescuda dels blanc-i-blaus, potser una mica curta donat que perfectament al descans s’haguera pogut anar amb avantatge en el marcador. Diumenge que ve una altra vegada a casa, serà a les 19,30 hores enfront del Saguntí, un dels rivals en la lluita pel play-off d’ascens.

Fitxa tècnica:

Alineacions

Alcoyano:

José Juan, Ruba (86’ Jorge Moltó), Rubén Garcés, Raúl González, Pablo Carbonell (71’ Navarro), Fran Machado, Diakité, Jony Ñíguez, Acevedo (60’ Devesa), Óscar Díaz i Pau Franch

Recambios Colón:

Joan, Ballester (68’ Kike), Cano, Castander, Jordán, Primo 58’ Raúl), Víctor, Dani (78’ Litri), Juanra, Emilio i Faus.

Árbitro
Navarro Navarro (Valenciano). Va amonestar al local Rubén Garcés y alss visitants Juanra, Joan, Cano, Primo i Raúl.