Torna la màgia al Collao

Després d’una decebedora campanya el passat curs a casa, la màgia ha tornat al Collao de la mà del nou Alcoyano, que de la mà de Vicente Mir ha sabut enganxar a l’afició en un partit on els blanquiblaus han competit molt bé i han merescut fins i tot amb un marcador més ampli derrotar al Barça B en l’estrena de lliga.

Al final,espectacular triomf sobre el filial blaugrana per 3-1 amb gols del central Primi en el minut minut de joc i dos del davanter Rubio, que ha marcat en el 75 i després en el minut 92. A més, Alberto Rubio va estavellar intervingut el primer temps una pilota en el travesser. L’única negativa ha sigut la lesió de Córcoles quan amb prou faenes s’havien disputat vint-i-quatre minuts de joc.

Després d’una pretemporada irregular, un renovat Alcoyano amb fins a set cares noves en el primer onze de Vicente Mir no va poder començar la temporada amb millors sensacions, ja que en el primer minut de joc aconseguia avançar-se en el marcador amb una acció a pilota parada.

Gens més començar, Óscar Díaz obliga al meta Ezkieta a haver de buidar a córner un tret que anava molt bé dirigit, és De Lerma qui posa la pilota des de la cantonada i entre un núvol de jugadors apareix el cap de Primi per a inaugurar el compte blanquiblau en la competició recentment estrenada.

El descosit en les files del filial blaugrana encara ha pogut ser pitjor, ja que en el minut 20 després d’una indecisió de la parella de centrals visitant la pilota ha acabat en els peus d’Alberto Rubio que des de la frontal mana un ‘zapatazo’ que s’ha estavellat en el travesser.

Amb l’Alcoià exercint una pressió que provocava nombroses pèrdues de pilota en les files visitants, dos minuts després és *Eldin qui ho intenta des de fora de l’àrea amb un tret sec i ben dirigit que el meta Ezkieta es va traure de damunt com va poder.

Els de García Pebre no han donat senyals de vida en atac fins al minut 34, després d’un tret amb molta intenció del migcampista Collado que Miguel Bañuz ha desbaratat llançant-se ben a baix per a enviar a córner.

Quan tot apuntava que al descans s’anava a arribar amb avantatge de l’Alcoyano, que havia sigut clarament superior al Barça B, una bona acció individual de Carlos Pérez ha acabat per rematar-la al fons de la porteria l’internacional sub’20 per Canadà, Baliu, fent que pujara l’empat quan es complia el segon minut del descompte.

Després del descans a l’Alcoyano li ha costat entrar en joc, sent Eldin qui ha aconseguit trencar el gel amb un tret des de la frontal en el minut 57 que ha eixit fregant el pal dret de la porteria d’Ezkieta. Deu minuts després qui ho va intentar des de lluny va ser De Lerma i la seua rematada tampoc va trobar porteria i es va anar per sobre del travesser.

L’Alcoià havia fet de la insistència la seua millor arma davant un Barça B que no donava el seu braç a torçar. En una de les seues incursions per banda, el lateral Barreda aconsegueix connectar amb Rubio, que portava amb prou faenes cinc minuts en el camp, per a avançar-se a l’acció del seu marcador i posar definitiva per davant als de Vicente Mir.

Amb el Collao cridant Deportivo, Deportivo! ha sigut Rubio qui ha posat la guinda al xoc en anotar el segon del seu compte i el tercer de l’Alcoyano. Diumenge, en sessió matinal (11 h), els blanquiblaus jugaran el seu primer partit com a visitant a casa del At. Balears.

Fitxa tècnica:
Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Tomás Ruso, Hermosa, Alberto Rubio, Córcoles (24’ Navarro), De Lerma, Bryan Reyna, Eldin (71’ Rubio) i Óscar Díaz (80’ Lli).
Barcelona B: Ezkieta, Morer, Mingueza, Cuenca, Miranda, Carlos Pérez, Sarsanedas (83’ Abel Ruiz), Riqui Puig (72’ Monchu), Ballou (73’ Kike Saverio), Collado i Mújica.

Àrbitre: Gallego Gambín (Murcià). Va amonestar als locals Córcoles, Tomás Ruso, Eldin, Óscar Díaz, Hermosa i Primi i al visitant Morer. Va expulsar amb targeta roja directa al segon entrenador del Barça B, Pau Martí (min. 37).

Gols: 1-0 (min. 1) Primi. 1-1 (min. 47) Ballou. 2-1 (min. 75) Rubio. 3-1 (min. 92) Rubio.