Tercer triomf per al Cadet A

El Cadet A va donar un important pas al capdavant de cara a la permanència en Lliga Autonòmica després d’imposar-se per la mínima (1-0) en el derbi contra l’Hèrcules. Es tracta del seu tercer triomf que li situa amb 10 punts i li permet avançar al Sedaví en la classificació i igualar amb el Patocana.

Va ser una trobada amb dues meitats totalment diferències. En la primera es va poder veure a un Alcoyano superior que es va passar la totalitat del temps en camp contrari. Aqueixa pressió va acabar donant els seus resultats i va poder avançar-se amb l’únic tant de la trobada, obra de Rubén en el minut 22 després de definir pegat al pal davant l’eixida del porter.

Els blanquiblaus van poder incrementar el seu avantatge amb diverses ocasions clares que no van acabar pujant en el marcador. En la segona part va canviar la dinàmica i malgrat el domini visitant, l’Alcoyano es va mostrar molt seriós en defensa i amb prou faenes va concedir ocasions clares de perill.