Set gols del Cadet a La Salle

El Cadet de Kike Serra va aconseguir imposar-se per 2-7 a La Salle Salesians en el derbi local. Pese al hándicap de les baixes per expulsió de la trobada anterior, els roig i negres van completar un partit molt seriós, dominat des del primer minut i amb moltes ocasions.

Es va encarregar d’obrir el marcador Marcos Serra de tir escorat des de fora de l’àrea i tot seguit Juanpa feia el segon després de rematar només dins de l’àrea.

En una de les eixida de La Salle Salesians aconseguien estrényer el marcador, reaccionant el CFC Alcoi molt ràpid amb el tercer, anotat per Juanpa, un gol que va donar tranquil·litat i abans del descans Marcos Serra feia un doblet, el primer després d’un potent tret des de fora de l’àrea i el 1-5 a l’eixida d’una contra.

Pensant en el pròxim compromís enfront del líder, Kike Serra va decidir donar descans als dos jugadors que el dia anterior havien tingut minuts en el Juvenil B.

No obstant això, abans dels canvis Marcos Serra feia pujar el 1-6 en el minut 48, un pòquer de gols que va vindre a culminar una bona actuació individual i també col·lectiva.

Marcos Serra i Iñaki deixaven el camp perquè s’incorporaran els infantils Hugo i Parra. L’equip va seguir amb la mateixa dinàmica i Juanpa va tancar el compte amb un ‘hat trick’ a nivell particular. D’ací fins al final va baixar la intensitat de l’equip, en part també perquè es va començar a pagar l’esforç anterior.