Sense gol, derrota segura

La tradició ha tornat a complir-se i un altre any més l’Alcoyano es marxa de buit del Camp d’Esports de Lleida on mai ha guanyat. Es trenca la ratxa de dues victòries consecutives lluny del Collao després de vèncer a Cornellà i València B en caure 2-0, tots dos gols han pujat al marcador en el primer temps i en un interval de temps d’amb prou faenes quatre minuts. Els de Vicente Mir han tornat a pecar de falta de gol, cosa que li ha sobrat al Lleida, que en els seus dos primers acostament ha marcat i ha deixat encarrilada la victòria.

Millor no han pogut començar les coses per a l’Alcoyano, que als quatre minuts ha vist com el col·legiat ha castigat amb penal un enderrocament del porter Pau Torres sobre Bryan Reyna dins de l’àrea, tercer de la temporada per als blanquiblaus i com en les dos anteriors, el gol tampoc ha pujat al marcador posat que Óscar Díaz no ha aconseguit batre al meta del Lleida, que ha endevinat les intencions del madrileny.

No obstant açò, qui no ha perdonat ha sigut el Lleida, que en la primera que ha tingut, ha marcat. Navarro ha comès penal en el minut 23 i el llançament ho ha transformat Pedro Martín. El 9 del Lleida ha aconseguit incrementar el seu compte en la següent acció d’atac local, els de Gerard Albaladejo han executat una acció d’estratègia, la pilota ha quedat sense amo en el cor de l’àrea i allí ha posat la bota Pedro Martín per a posar el 2-0.

Amb l’Alcoià fóra del partit, ha pogut arribar el tercer, evitat per Miguel Bañuz, l’únic que s’ha mostrat despert en aquesta fase de trobada, traient la mà a tret de Juanto Ortuño. Des de la banqueta, Vicente Mir ha volgut canviar la dinàmica de l’equip, retirant a Navarro per a donar entrada a Rubio, però el marcador ja no s’ha mogut en el primer temps.

En la represa després del descans, l’Alcoyano ha cercat un gol ràpid que li ficara de nou en la trobada i ocasions ha tingut, però el que li ha faltat és l’efectivitat del Lleida. En el minut 50, bon centre de Bella que Óscar Díaz ha disparat per sobre del travesser i un minut després, qui ha rematat ha sigut Primi a l’eixida d’un córner, detenint el meta Pau Torres.

L’última mitja hora ha sigut de clar color blanquiblau, amb un Lleida ficat arrere, mentre que l’Alcoyano ha tractat de cremar les seues naus a la recerca d’aqueix gol que ha merescut en més d’una ocasió. Ho ha intentat Nieto, després Omgba i a nou del final, l’ocasió ha sigut para Alberto Rubio, que ha dirigit bé el seu tret però s’ha lluït. Finalment, Pau Torres ha realitzat la seua millor parada del partit, desviant la pilota a córner. Dos minuts després, qui ho ha intentat ha sigut Bryan Reyna i de nou Pau Torres present, el marcador no s’ha mogut i ara cal pensar en el derbi del diumenge en el Collao enfront de l’Hèrcules, partit que donarà començament a les 5 de la vesprada.

Fitxa tècnica:

Alineacions
Lleida: Pau Torres, Dalmau, Albistegi, Tano, Joan Oriol, Cano, Marc Trilles, Calavera (46′ Noel Carbonell), Artiles. Juanto Ortuño (58′ *Alpha) i Pedro Martín (75′ Musa)
Alcoyano: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Tomás Rus, Navarro (35′ Rubio), Alberto Rubio, Omgba (78′ Vicente), Bella, Bryan Reyna, Óscar Díaz (64′ Nieto) i Lino.

Àrbitre
De Ens Wolf (Aragonés). Va amonestar als locals Pau Torres, Tano, Cano, Noel Carbonell i Alpha i als visitants Óscar Díaz i Omgba.