S’aveïnen dies difícils per a l’Alcoyano

La derrota enfront del cuer Recreatiu Granada és el reflex de l'ambient enrarit que ha envoltat al partit

S'aveïnen dies difícils per a l'Alcoyano
Agüero *puga per una pilota amb el visitant *Calavijo. Foto: CD Alcoyano

O algú ix en els pròxims dies a donar explicacions o s’aveïna un mes lleig per a l’Alcoià. La vergonyosa derrota d’aquesta vesprada enfront del cuer Recreatiu Granada (0-1) ha sigut el reflex de les hores d’incertesa que han acompanyat a la prèvia del partit. El futur negre que es pinta a l’entorn del club no ha afavorit al fet que els de Vicente Parras afrontaren aquest duel com es mereixia, amb els cinc sentits posats en el joc, alguna cosa que no ha donat la sensació de veure’s en cap moment de la trobada.

Ja en la prèvia es notava l’ambient enrarit, en el qual predominaven tots els rumors que han acompanyat les últimes hores sobre eixa possible barata que situen a La Nucia ocupant la plaça de l’Alcoyano en Primera Federació. Perquè la vesprada fora encara més estranya i gèlida, el Collao ha registrat la pitjor entrada de la temporada, resultant lamentable veure tant de ciment en les graderies.

Amb tant factor en contra, el Recreatiu Granada ha tractat de traure profit com a únic equip amb una mica d’iniciativa sobre el terreny de joc. Res més començar, als dos minuts, retallada del visitant Mortimer dins de l’àrea i el seu tret ajustat afortunadament ha colpejat a l’exterior de la xarxa. Cinc després, la rèplica blanc-i-blava, Juanan prolonga de cap i Dani Selma acaba rematant per damunt del travesser quan tenia tota la porteria per a ell.

En l’onze, nova ocasió per al Recreatiu Granada, ara el tret ha sigut de Calavijo, que Valens ha detingut sense problemes. I en el minut 23, qui es troba la pilota en la frontal és Mortimer, que tampoc ajusta bé la seua rematada i el cuer torna a malgastar una altra bona ocasió.

Al caient de la mitja hora, l’Alcoyano ha donat la sensació de voler despertar, apel·lant més a l’amor propi que al futbol, però ha sigut un miratge. Amb poc, els blanc-i-blaus es presentaven sense problemes en l’àrea nassarita, com en el regal que ha permés avançar a Agüero i presentar-se en la frontal sense oposició, però el malagueny tampoc s’ha mostrat gens encertat, en la línia de tot l’equip, totalment desajustat en la pressió, tebi en defensa, inexistent en el centre del camp i fora del partit en atac.

REMATADA DE MASLLORENS AL PAL
En el descans, Parras ha tractat de moure l’arbre donant entrada a Armental per Dani Selma i avançant a Lara, però ni per eixes, és més al Deportivo se li ha aparegut la verge en el tret de Masllorens, el migcampista nassarita s’ha tret de la mànega un fort xut des de la frontal que ha colpejat amb molta violència del pal esquerre de la porteria de Jaume Valens.

Els mal moments blanc-i-blaus no han acabat ací, en el 60 Javi Antón ha resultat providencial en arribar en carrera i arrabassar-li la pilota al senegalés Faye, que ha dubtat per si estava en fora de joc quan l’únic obstacle que li quedava era Jaume Valens.

El súmmum de la vesprada de despropòsits blanc-i-blaus ha arribat en el minut 78, a dotze del final, quan una pilota a l’àrea després d’una falta lateral ha caigut en l’àrea xicoteta, ningú aconsegueix buidar i li arriba a Masllorens, que agraeix la falta de contundència de la saga de l’Alcoyano per a disparar amb cama esquerra i avançar al cuer amb el Collao xiulant als seus futbolistes.

Els últims minuts han sigut un voler i no poder, ni tan sols s’ha vist eixe ‘arreón’ que utilitza l’Alcoyano per a tractar d’intimidar al rival i traure rendibilitat d’eixe pas arrere. Tampoc la graderia estava per a moltes alegries i mirava més el rellotge perquè allò acabara que a tractar d’espentar per a veure si arribava eixe miracle final. Desastre total i caldrà esperar a un altre partit per a aconseguir eixa anhelada permanència matemàtica. Per a Sanlúcar seran baixa Primi i Lara per sanció. S’aveïnen dies difícils.

Fitxa tècnica

Alcoyano: Jaume Valens, Javi Antón, Primi, Javi Jiménez, Farru, Lara (75’ De Palmas), Imanol, Albisua (64’ Pradera), Agüero (87’ Pablo Ganet), Juanan i Dani Selma (46’ Armental)
Recreativo Granada: Pol Tristan, Estacio, Miki Bosch, Óscar, Brau, Pablo, Masllorens, Calavijo, Mortimer (81’ Ibarrondo), Julito (91’ Paco Cantal) i Faye

– Àrbitre: Brull Acerete (Català). Va amonestar als locals Dani Selma, Primi, Javi Antón i Lara i als visitants Miki Bosch i Julito.

El gol: 0-1 (min. 78) Masllorens