Remuntada de l’Unió Alcoiana davant el Castalla

L’Unión Alcoyana FS es va desfer per 5-2 d’un CFS Castalla que va arribar a avançar-se per dues vegades en el marcador. Les coses no van poder començar pitjor, posat al fet que els 12 segons el Castalla s’avança amb un gol de penal després de derrocar Nacho a un rival en una pilota aèria al qual va arribar tard. A poc a poc va anar refent-se després del colp inicial i Miguel va disparar al travesser i seguidament Dako al pal. L’empat abans del descans va vindre en el minut 18 després d’un tret de Román que va rebotar en un defensor.

La història va tornar a repetir-se en l’inici de la segona part després d’un error en l’eixida de la pilota que va permetre al CFS Castalla aconseguir el 1-2 en 23. Qualsevol cosa va poder succeir, fins que en el 29 Dako va posar el 2-2, per a quatre minuts després arribar un penal que va transformar Dako en el 33. Després Miguel va assistir a Román per a marcar en el 36. Amb el CFS Castalla jugant de cinc, Román aprofita un robatori en mitja pista per a tancar el marcador des de 30 metres.