Remuntada de l’Alcodiam per a eixir del descens

L’Alcodiam està de dolç i ara mateix el seu sostre és impossible de predir. El nivell de confiança és tal, que és capaç d’eixir airós de qualsevol repte que es propose, per difícil que siga. La visita a Sant Cugat va ser un bon exemple de l’elevat nivell d’autoestima que actualment acompanya als de Sergi Punset, fa a penes un mes quasi desnonats i cuers sense cap punt en el seu caseller, i ara per primera vegada fora dels llocs de descens després d’haver encadenat dos triomfs consecutius.

AMB UN SOL CANVI

En la pista del Sant Cugat no solament es va aconseguir la primera victòria com a visitant, a més enfront d’un rival directe, sinó que s’ha de valorar la forma en la qual es va obtindre, remuntant un 2-0 en contra i amb sol cinc jugadors de pista, ja que Carlos Pérez no va viatjar per lesió, Pere Cañellas segueix sancionat i l’italià Simone Romano va tornar a quedar-se sense jugar.

Amb aqueixes armes i un Guiri una altra vegada descomunal sota pals en els moments més complicats, l’Alcodiam va tirar d’orgull i d’una fe a prova de bombes per a traure un partit que tenia la seua molla. La destrossa encara va poder ser pitjor si en el minut 11, després d’una blava a Roc Llisà, Pau Gilabert haguera batut a Guiri, que va acabar detenint la bola. Va resultar clau que amb 2-0, minut i mig després Renato Castanheira escurçara diferències i a 1.36 del descans, Roc Llisà aconseguira l’empat a dos. La segona part va ser totalment blaugrana. A 1.21 David Yepes va fallar un penal i l’Alcodiam es va estalviar el sofriment que haguera suposat el tercer gol del Sant Cugat.

Foto. Guiri va ser peça fonamental de la victòria amb les seues parades.