Quatre ors del Judo Club en la Copa Federació-Trofeu Ciutat d’Alcoi

Va reunir en el pavelló Mutualitat de Llevant a 409 judokes de totes les categories procedents de 40 clubs, entre ells de Múrcia i Albacete

Una imatge de la competició. LUCIO ABAD

Bon balanç del Judo Club Alcoi en la Copa Federació-Trofeu Ciutat d’Alcoi de judo celebrada en el pavelló Mutualitat de Llevant amb èxit de participació i organitzatiu.
Era la primera vegada que la nostra ciutat albergava aquest circuit que promociona la Federació Valenciana de Judo i que va comptar també amb participants d’altres províncies pròximes com Múrcia i Albacete.

En total van ser 409 els judokes de totes les edats i 40 clubs participants. Va haver-hi combats des de la categoria benjamí fins a la júnior. El Judo Club Alcoi, que va prendre part en les categories aleví, infantil i cadet, va estar representat per tretze judokes. En la classificació general per equips, el club alcoià va ocupar la tercera plaça per darrere de Canet, que va ocupar el primer lloc, mentre que segon es va classificar el Judo Club Alacant.

Fins a cinc components del Judo Club Alcoi van aconseguir pujar pel cap alt alt del podi, penjant-se la medalla d’or de la competició. En la categoria aleví, José Antonio Vázquez es va imposar en -50kg; en infantil, Yago Montañés va acabar primer en -66kg, mentre que en cadet van ser primers, Bernat Seguí en -50kg, Claudia Carrasco en -63kg i José Francés en -66kg. Segons van acabar, en infantils, Pau Mira en -60kg i Samuel Martínez en -66kg, mentre que en cadet, Mauro Parets es va penjar la medalla de bronze en -81kg.