Quatre medalles del CD Shodan en la Copa de València de karate kyokushinkai

El CD Karate Shodan Alcoi va tornar amb un ple de medalles en la XXII Copa de València Campionat Internacional de karate kyokushinkai. El club alcoià es va desplaçar amb huit membres de la seua escola, obtenint tots medalla.

En 6 anys, Gerard Montava, Marc Reyes, Álex Paños i Nerea Albero, van obtindre medalla per la seua participació, mentre que Arnau Paños, va ser or en la categoria de 8-9 anys, guanyant el combat final per ko. En aquesta mateixa categoria, Ayoub El Harrak va aconseguir la medalla de plata després d’imposar-se en la semifinal per ko, mentre que Romi El Harrak va ser segona igualment en la categoria 12-13 anys. Finalment, Daniel Llorca es va fer amb la medalla de bronze en 12-13 anys.