Prebenjamín C i Aleví B del CFC Ciutat Alcoi guanyen els derbis

L’Aleví B d’Iván Hernández i Pau Esteve es va emportar la victòria en el derbi local enfront de l’Alcoià per 4-1. Va ser un partit dels quals fan afició, amb molta intensitat i molt bones accions per tots dos bàndols. Els rojinegres van eixir des del minut un amb les idees molt clares i la tensió per a plantar cara al seu rival.

Els primers minuts van ser un pols entre els dos equips. En la represa, després d’uns minuts d’incertesa per tots dos bàndols, l’Aleví B va tornar a recuperar el comandament del xoc, amb un joc brillant i augmentant la diferència en el marcador amb dues boniques accions en les quals van aconseguir ampliar el marcador.

VICTORIA A COCENTAINA
També va haver-hi victòria rojinegra en el derbi comarcal enfront del Contestà. El Prebenjamín C de Pascual Medina va aconseguir imposar-se 1-2, obtenint d’aquesta manera els tres primers punts de la competició.

El partit va començar tenint el CFC Ciutat Alcoi el control de la pilota i amb nombroses arribades a l’àrea rival. Fins a quatre ocasions clares es van generar per mediació de Gorka Guerrer, Julen, Izan i Marc Casado, que el porter Tomás s’encarregava de desbaratar una vegada i una altra.

La segona part va començar amb mateix guió, els rojinegres van continuar rondant la porteria rival, si bé malgrat els córners, un altre pal i les parades del porter del Contestà, no s’obria bretxa en el marcador. Fins que en el minut 29, en una bona acció de tot l’equip, és culminada per Nico amb un bon derechazo després d’una internada per banda dreta.

D’ací fins al final el xoc es va igualar, els locals van avançar línies i van aconseguir escurçar diferències després d’un tir des de la frontal que poc va poder fer Pablo Crespo malgrat la seua estirada. En definitiva, partidazo visitant i primers victòria de la temporada.