Nova exhibició ofensiva del Patí Alcodiam que per segona jornada arriba a la mitja dotzena de gols

De sis gols en sis gols. Així cavalca el Patí Alcodiam, al galop en aquest inici de temporada. S’emporten tres jornades i els de Lorenzo Pastor ja sumen catorze gols, dotze d’ells en els seus dos últims compromisos.

Van arribar a la mitja dotzena a casa del Sant Feliu i van tornar a repetir enfront dels madrilenys del Santa María del Pilar, sumant d’aquesta manera el seu primer triomf de la competició com a local.

Un partit que va tindre moltes similituds amb el de la passada jornada a Sant Feliu. Allí va obrir el compte realitzador Carlos Pérez, igual que va fer el canterà el dissabte, també es van posar ràpidament 2-0, el 4-2 el va anotar de falta directa un Ferran Formatjé que ja comença a agafar-li el fil a la competició, el mateix que Gonzalo Pérez va signar el cinqué.

Igual que a Sant Feliu, els últims minuts van sobrar. El sofriment de la passada jornada va poder tindre una justificació en jugar com a visitants, no així davant el Santa Mª del Pilar, amb 6-2 guanyant i jugant com a locals.

Un punt a millorar en endavant i en el qual hauran d’acurar-se els blaugranes en els pròxims compromisos a casa. De la mateixa manera que a Sant Feliu, Ferran Formatjé i Gonzalo Pérez van signar un doblet, Pere Cañellas es va quedar sense marcar enfront del Santa Mª del Pilar, cosa que sí que va fer Agustín Domínguez, que va estrenar el seu compte golejador aquesta temporada.

Damunt, per a arredonir la jornada, el Alcobendas va punxar a la seua casa, no passant de l’empat a cinc enfront del CP Rivas, el pròxim rival dels blaugrana, per la qual cosa els de Lorenzo Pastor ja van advertits i no caben confiances.

Aquest Alcodiam que no està del tot afinat, que encara grinyola, es marca en cada partit un nou repte. Ofensivament cada vegada està més entonat. Davant el Santa Mª del Pilar van ser sis però perfectament van poder ser set, huit o més gols. Ferran Formatjé s’acosta cada vegada més a la seua millor versió, però li falta cuidar més els detalls, sobretot a l’hora de protegir-se.

Encaixar quatre gols són massa, més encara quan va poder estalviar-se el sofriment del final quan els madrilenys es van posar 6-4 amb cinc minuts encara per jugar-se. Jugadors com Deri Mataix i Marc Grau van gaudir de molts minuts en la segona part i cada vegada estan més integrats al nou sistema de l’equip.