No gana però recupera crèdit

El Deportivo es retroba a La Nucia i torna a sumar com a visitant

Resum Reial Madrid Castilla - CD Alcoyano
Ángel López.
No era fàcil la papereta de l’Alcoyano a La Nucia després de la garrotada del dimecres a Vila-real. Els de Vicente Parras han tornat a sumar com a visitants després d’empatar sense gols (0-0), però el més important és que els blanc-i-blaus han aconseguit recuperar crèdit i retrobar-se en un xoc que van estar molt prop de guanyar. Ho va impedir el travesser, després que una rematada d’Ángel en el minut 90 s’estavellara en el travesser. D’haver marcat, el Deportivo hauria aprofitat l’avantatge de jugar els últims 18 minuts amb un més per expulsió del exblanc-i-blau Hermosa.
El Deportivo arribava a La Nucia amb l’amarg record del dimecres a Vila-real encara molt fresc. S’esperaven canvis en l’onze i els va haver d’eixida, un per línia. José Solbes recuperava la titularitat per la lesió de Rubén Garcés i la sanció de Primi. On Vicente Parras va sorprendre va ser en el centre del camp, prescindint de Diakité i Ángel per a retardar a Juli i donar a Camacho la seua primera titularitat, mentre que a dalt Jona es va convertir en la referència ofensiva.
Amb la lliçó apresa, l’Alcoyano va buscar guanyar confiança, primer frenant les envestides de l’inici de La Nucia i a continuació tractant de posar el seu focus en l’àrea rival. Mantindre a ratlla als de César Fernando no li va costar massa esforç als blanc-i-blaus, que prompte van construir un mur al voltant de José Juan. Pitjor ho van passar a l’hora de desplegar-se en atac i ficar la por en el cos als locals. Damunt al caient de la mitja hora, Juli es retirava lesionat, ocupant el seu lloc Alberto Rubio.
Poc a destacar del Deportivo ofensivament al llarg de la primera part. Potser un tret des de la frontal de Raillo que va acabar en córner i poc més a ressaltar, arribant-se al descans sense gols i amb dos equips a qui la llosa de no encaixar va pesar més que aqueix desig de soltar-se en atac a la recerca de la porteria contrària.
A volta de vestuaris, l’Alcoyano va tractar de jugar més en camp contrari mentre que La Nucia aguantava l’estirada agotzonada a la recerca d’aqueixa acció amb la qual posar-li alguna cosa de picant al xoc. Aqueix moment a punt va estar d’arribar en el minut 56, quan La Nucia va aconseguir sorprendre en una ràpida acció amb passada final de Miñano sobre Agüero que va acabar enviant la pilota als núvols.
La reacció de Vicente Parras va ser moure la banqueta, llevant a Camacho i Jona, dues de les novetats en l’onze inicial, per a donar entrada a Ángel i Mourad. Els últims vint minuts han sigut caòtics arran de quedar-se La Nucia amb deu per expulsió del exblanc-i-blau Hermosa per una entrada per darrere sobre Raillo, qui ha acabat abandonat el camp lesionat. En dos minuts, Ángel i Ramón, han vist la groga i a continuació, bona acció d’Alberto Rubio que ningú ha aconseguit rematar després de passejar-se la pilota per l’àrea xicoteta.
Ha sigut amb el temps complit quan l’Alcoyano ha pogut emportar-se la victòria, en un tret d’Ángel que s’ha estavellat en el travesser. En plena bogeria final, La Nucia ha forçat dos córners en el descompte i ha estavellat una pilota en el travesser, encara que el col·legiat ha acabat per invalidar aquesta acció. En definitiva, el Deportivo recupera sensacions com a nota positiva, mentre que la negativa han sigut les lesions de Juli i Raillo.
Fitxa tècnica:
Alineacions
– La Nucia: Óscar Fornés, Óscar Prats (46′ Bella), Neftalí, Kevin, José Mas (78′ Juan Antonio), Miñano, Damià (72′ Lama), Morgado (46′ Javi Cabezas), Rubén Sanz (46′ Forté), Titi i Agüero
– Alcoyano: José Juan, Jordán, José Solbes, Raúl González, Pablo Carbonell, Juli (27′ Alberto Rubio), Jony Ñíguez, Juanan, Camacho (61′ Ángel), Raillo (75′ Ramón) i Jona (61′ Mourad)
Àrbitre: Busquets Ferrer (Català). Va amonestar als locals Neftalí i Lama i als visitants Ángel, Ramón i José Solbes. Va expulsar a Hermosa amb roja directa en el minut 71.