Nico Terol estrena bust en el Circuit Ricardo Tormo

La prova que Nico Terol continua sent un pilot molt recordat va ser que, aprofitant la celebració del GP de la Comunitat Valenciana, últim de la temporada, es va inaugurar un bust de l’alcoià que s’ha situat en la nova rotonda d’accés principal al Circuit Ricardo Tormo.

En el seu moment, com a homenatge al títol que va conquistar en 2011, el circuit va batejar la corba 4 del traçat com a ‘Corba Nico Terol’, unint-se així a noms mítics de l’esport del motor valencià, espanyol i mundial com Aspar (corba 1), Doohan (2), Ángel Nieto (6), Corba de l’Afició (7), Bernat Martínez (8), Champi Herreros (12) o Adrián Campos (14). En total, huit de les 14 corbes estan dedicades. “Per a mi és més que un honor, és increïble tindre un record per a tota la vida en el Circuir”, va assegurar Nico Terol en l’acte de descobriment.

D’altra banda, el pilot alcoià va tornar a pujar-se a una moto el cap de setmana per a disputar l’última prova de la primera Copa del Món de MotoE, la nova competició de motos elèctriques afavorida per la FIM i Dorna. L’alcoià va ser nové en aquesta competició que a Cheste es va disputar paral·lelament al Mundial de MotoGP. Nico Terol ha acabat dotzé la temporada. El primer campió és l’italià Matteo Ferrari.