Nico Terol entra en els punts en l’estrena de MotoE

En la seua volta al paddock cinc anys després, el pilot alcoià Nico Terol va entrar en els punts en el primer Gran Premi de la història de MotoE, una competició en la qual solament participen motos elèctriques.

En la primera cita del mundial, celebrada a Alemanya, en el circuit de Sachsenring, la victòria va ser per al finlandés Tuuli, mentre que Nico Terol va acabar en desena posició, aconseguint així entrar en els punts i portar-se sis per al seu caseller individual.

Així, Nico Terol va aconseguir els seus primers punts en el Mundial de MotoE. L’alcoià, que torna als circuits de la mà de Jorge Martínez Aspar, la persona que va guiar a Terol al títol mundial de 2011 en la desapareguda cilindrada de 125 cc, comparteix competició amb altres tres espanyols: la pilot María Herrera, companya d’equip de Nico Terol; Héctor Garzó, que va fregar el podi però va acabar en quarta posició; i l’il·lustre Sete Gibernau, que torna als circuits amb 46 anys, nou després d’anunciar la seua retirada.

Nico Terol tornarà a pujar-se a lloms del seu MotoE, ja que les motos elèctriques tornaran a competir aquesta temporada en cinc ocasions més, coincidint amb els grans premis del Mundial de Motociclisme que se celebren a Àustria, San Marino i la Comunitat Valenciana. En aquests dos últims circuits es disputaran dues carreres en cadascun d’ells, fins a completar les sis cites que componen el calendari de la temporada en MotoE.