Nico Cabanes, segon a Santander

Nico Cabanes segueix cremant etapes en el seu debut en el Campionat d’Espanya de rallyes d’asfalt i ha tingut un paper destacat en el 39 Rallye Blendio Santander. El pilot alcoià, de 25 anys, va acabar vuitè a 5:05,4 d’Óscar Sarabia, guanyador final de la Copa Suzuki Swift, encara que on va aconseguir pujar al podi va ser en la Copa Suzuki Swift Junior amb una meritòria segona posició a 1:48,6 del vencedor en aquesta categoria de formació, Sergio Cuesta.

Nico Cabanes, fill de Vicente Cabanes, figura en el novè lloc de la classificació general provisional de la Copa Swift amb 37 punts i és quart en la Copa Junior amb 87 punts, a dotze del tercer lloc. L’alcoià aspira a finalitzar tercer mancant disputar el Rallye de Madrid a la fi de novembre.