Muestrarios Colomer i Adsalsa, a la final per la via ràpida

No hi haurà tercer partit i les dos semifinals es van decidir per la via ràpida. Mostraris Colomer Bar Caçadors i Adsalsa FS seran els dos finalistes de la Lliga Comarcal. El Muestrarios Colomer es va imposar el dissabte per 4-3 al Bebialiment Cash i l’endemà va tornar a donar-se el mateix resultat en el partit Adsalsa FS-Oli Travadell.

El Muestrarios Colomer Bar Caçadors sempre va ser per davant en el marcador. Juan Antonio Ribes va aconseguir el 1-0, Efrén va fer l’empat i després va vindre una fase de domini del Muestrarios Colomer en els quals va anotar tres gols, per a posar-se 4-2. En un minut, el Bebialiment va posar l’emoció amb els gols d’Iomar i Adrián Montava, però amb cinc minuts per davant ja no es va moure el marcador.

En l’altra eliminatòria l’Adalsa FS va aconseguir dos gols en els set primers minuts, obra de Llorenç i Cristian Reyes, arribant en el 31 el tercer, aconseguit per Llorenç. L’Oli Travadell va reaccionar amb els gols de Paco i Chema, Cristian Reyes va posar el 4-2 i el gol de Domingo va animar el xoc mancant cinc minuts, si bé el marcador ja no va tornar a moure’s. L’actuació arbitral va ser molt criticada.