Madrid sorprén a Catalunya en el Nacional d’Hoquei Sub’16

Madrid va qüestionar la supremacia de Catalunya en l’hoquei estatal i va véncer 3-4 en la final del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials, celebrat durant quatre dies a la nostra ciutat.

La tercera plaça va ser per a una Selecció Valenciana amb protagonisme alcoià. Va véncer 6-3 en el partit pel tercer i quart lloc a Galícia.

En el quintet inicial figuraven tres jugadors del Patí Alcodiam: Javi Alós, Javi Verdú i el porter Marc Castañer. El quart jugador alcoià de la selecció, Manu Mir, va entrar després i va fer un dels sis gols.

En el Campionat d’Espanya femení, que va tindre per seu Cocentaina, la victòria va ser per a Catalunya, que va derrotar 7-3 a Astúries, mentre que la Selecció Valenciana va acabar octava i última després de perdre 3-1 enfront d’Euskadi.

El combinat entrenat per Isaac Aznar comptava en les seues files amb les alcoianes Julia Castañer i la portera Marta Cerrada.