L’Unión Alcoyana segueix en penombra

El derbi ha servit per a constatar que l’Unión Alcoyana FS segueix en penombra. El Ye Faky va guanyar 1-6 i va posar al descobert les ombres amb les quals ha obert la nova etapa amb David Peinado en la banqueta. El partit es va posar molt mal des de ben ràpid. Als dubtes locals es va sumar l’efectivitat visitant que abans del minut 8 guanyava 0-3. Els gols de Nando Pérez, Pablo Pérez i Javi Sanz, van obrir bretxa en el marcador.

Quan les coses semblaven que estaven millorant, una altra pèrdua de pilota va suposar la cambra del Ye Faky, obra de Nacho Peris a quatre minuts del descans, enfonsant encara més a un Unión Alcoyana FS incapaç de revertir la situació.

Gens més començar la segona part, va arribar el cinquè, anotat per Mauro Verdú. Després de passar a jugar de 5, va canviar la dinàmica i van arribar les ocasions. No va tardar Iñaki en aprofitar una bona assistència de Mauro per a fer l’únic gol dels locals.

Minuts abans de finalitzar el derbi, es va produir l’expulsió de David Peinado per discrepàncies amb l’àrbitre i el Ye Faky va tornar a ampliar el marcador després d’anotar Nando Pérez el sisè.

El Ye Faky segueix compartint amb 15 punts el liderat amb el Dénia mentre que l’Unión Alcoyana FS es col·loca tercer per la cua amb 4 punts de 15 possibles.