L’Unión Alcoyana no alça cap a casa

L’Unión Alcoyana FS no alça cap a casa. Enfront del CD La Vila, nova desil·lusió, després de caure 0-1. L’únic gol del partit va pujar al marcador en el minut 4 arran d’un error en l’eixida de la pilota. Dako, per dues vegades, va tindre l’oportunitat de marcar abans del descans. En la represa, els de David Peinado van eixir amb major convenciment i van generar més ocasions que en la primera meitat.

Román va ser qui va estar més prop de batre al meta rival. En els últims minuts, el Unión Alcoyana FS va voler jugar-li-ho tot a una carta i va començar a jugar de cinc, però la imprecisió en la passada final va acabar per llastrar un altre partit en el qual es va donar bona imatge. Es tracta de la huitena derrota en onze jornades.