L’Unión Alcoyana cau però fa el seu millor partit

L’Unión Alcoyana FS va obrir una finestra a la recuperació després d’oferir enfront del CFS Mar Dénia la seua millor versió. Els de David Peinado van perdre 2-3 davant el líder invicte de la competició, si bé van deixar sobre la pista la seua millor actuació en el que portem de temporada.

Els celestes van començar molt endollats el xoc. Prompte van arribar les ocasions, la primera per a Carmona, que va manar la pilota alta. En l’altra àrea, el Mar Dénia es va trobar amb un gran Nacho sota porteria.

Va ser en el deu quan va arribar el gol que va posar a l’Unión Alcoyana FS per davant en el marcador. Una bona acció combinativa la va culminar Miguel. No obstant açò, poc va durar l’alegria, ja que els visitants van aprofitar un córner al segon pal per a empatar amb molt partit per davant.

Les ocasions no van faltar, en una d’elles Carmona va estavellar la pilota en la creuera després d’una rematada de cap. A 40 segons del final, una pèrdua de pilota va permetre al Dénia posar-se 1-2 abans del descans.

FINAL D’INFART

En la segona meitat es va mantenir la incertesa. En el 29 va venir un altre gol del Dénia després d’un fort tret des de la frontal. Amb 1-3, l’Unión Alcoyana FS va començar a jugar de 5 i les ocasions es van multiplicar. Mancant tres minuts, David anotava el segon per als locals i els últims instants de la trobada van ser d’infart.

Va poder passar qualsevol cosa, però la sort li va anar esquiva als de David Peinado, ja que un altre pal va impedir que l’Unión Alcoyana FS es portara un empat que va merèixer sobre la pista.