L’Unió Alcoiana FS remunta un 0-4 per a aconseguir empatar

A l’Unió Alcoiana FS se li continua resistint la victòria i per sisena jornada consecutiva es va quedar sense sumar els tres punts després d’empatar a sis amb el potent Castalla. A pesar que no es va aconseguir el triomf, el partit va deixar un bon sabor de boca, sobretot després de remuntar primer un 0-4 i després un 2-5.

La primera part va acabar amb 1-4 després que Ximo en l’últim minut aconseguira retallar diferències després de posar-se 0-4. En la segona part, el gran protagonista va ser Dako, autor de tres gols, l’últim mancant un minut i amb la graderia espentant. A més del ‘hat trick’ de Dako, també van marcar Mario i Carlos Payá.