L’Unió Alcoiana FS aguanta el primer temps davant el Ye Faky

El derbi comarcal de la Tercera Divisió de futbol sala va tindre color rojinegro. El Ye Faky va fer valdre el seu gran moment per a guanyar 2-4 a l’Unió Alcoiana FS. Un triomf que li permet als de Cocentaina afermar el seu lideratge com a invicte en el grup XV i avantatjar en cinc punts a l’Albatera, que no va passar de l’empat a quatre a casa del Rácing Novelda. Els celestes, per part seua, amb la seua derrota cauen fins a la dosena posició, quedant en una perillosa situació només dos punts per damunt de l’antepenúltima plaça en la taula.

Davant el Ye Faky, van aguantar l’estirada del líder en el primer temps, per a desinflar-se en la segona meitat. Els rojinegros van aconseguir dos gols en tot just un minut. Javi Sanz es va encarregar d’obrir el marcador en el minut 8 i un després Mauro Verdú va posar el 0-2. No obstant això, els celestes van aconseguir reaccionar i abans del descans aconseguien la igualada a dues. Víctor escurçava diferències en el quinze i a un del descans, David signava l’empat. Després del descans, el Ye Faky va anar ampliant el seu control del partit, fins a fer-se amb el domini de la possessió, sobretot a arrel que Mauro vera la targeta roja a un minut del final. Cristian Palací es va encarregar de desfer la igualada, signant el 2-3 en el minut 27, i un després Víctor signava la sentència en anotar el quart.

VICTORIA DE L’UNIÓ ALCOIANA
On sí que va haver-hi victòria local va ser en el derbi femení. L’Unió Alcoiana FS va sumar la seua tercera victòria de la temporada en véncer per 3-0 al Ye Faky, igualant-li d’aquesta manera en la classificació. Kissya va obrir el marcador en el minut 10, després del descans Elvira va fer el segon i a dos minuts del final, Paula va signar el tercer.