Lucía López, segona en la Copa Nacional Base de rítmica

Lucía López va aconseguir trencar el malefici que li venia perseguint en la Copa Nacional Base de rítmica i va aconseguir pujar al podi en la competició que es va celebrar la passada setmana a Múrcia. La gimnasta del Club Gimnàstica Rítmica Alcoi es va alçar amb la segona plaça i va conquistar el subcampionat d’Espanya en la categoria infantil, classificació que va repetir per autonomies.

L’alcoiana va executar a la perfecció l’exercici que tenia preparat en cèrcol, on va conquistar la medalla. La seua puntuació va ser d’11.750 per 11.900 de Valeria Díaz, del Club Rítmica Santander, que es va penjar la medalla d’or, mentre que María Palyudzhyshyn, del CEG Almussafes, va ser bronze amb una nota de 10.450. Sexta va acabar Rocío García, del CGR Sant Jordi, amb una nota de 9.650.

Lucía López, de 13 anys, s’havia quedat en tres ocasions a les portes del podi en la Copa Nacional Base. En dues edicions va ser quarta i en una altra va acabar cinquena. A aquest subcampionat d’Espanya, cal afegir el segon lloc que va aconseguir en la Fase Provincial i la cambra en l’Autonòmica, empatada amb la tercera després d’una xicoteta fallada, que així i tot no li va privar d’aconseguir una bona classificació.