L’Onil sua la samarreta per a guanyar l’All Star

La Lliga Local de Bàsquet va disputar la XII edició de l’All Star X Memorial Quico Córcoles. En el partit central el CD Onil es va imposar a la lliga local. El partit va ser molt igualat i amb molts punts, decidint-se en el tram final. El marcador de 83-88 va demostrar el bon partit disputat per tots dos equips.

El CD Onil de Primera Autonòmica va estar la primera part per darrere sense esforçar-se al màxim, amb canvis de cinc jugadors, però en la segona part es va veure obligat a emprar-se a fons perquè els jugadors del combinat no s’escaparen i, finalment, després de remuntar van acabar per guanyar per un marge de 5 punts.

REMUNTADA FINAL

Els parcials van ser 21-23, 25-16 per a 46-39 al descans, 18-22, per a començar l’últim quart 64-61, mentre que el 19-27 de l’últim període va acabar sent el decisiu.

El MVP Trofeu Quico Córcoles al millor jugador del combinat local va ser per a Javi Pascual i el del CD Onil per a Carlos Toro, subcampió de triples.