L’Infantil i el Júnior del Patí Alcodiam, a la Fase Sector com a campions autonòmics

L’Infantil i el Júnior del Patí Alcodiam es van proclamar campions autonòmics en la Final a 4 celebrada diumenge passat en el pavelló Miguel Sarasa. Tots dos aconsegueixen la plaça per a disputar la Fase Sector classificatòria per al Campionat d’Espanya.

L’Infantil va aconseguir el títol en una emocionant final contra el HC Cocentaina, decidida en la pròrroga per 5-4 amb un gol de Pablo Beltrán mancant 1.40. Els altres gols de la final van ser anotats per Ángel Jordá (2), Gaizka Alós i Hugo Verdú. Segon de la Final a 4 va acabar HC Cocentaina, la tercera plaça va ser per al Raspeig i quart va acabar el CP Muro.

En la final Júnior no va haver-hi tanta emoció i el Patí Alcodiam va dominar el partit de principi a fi, derrotant per 7-3 al Raspeig, que va acabar segon, mentre que tercer va ser el HC Cocentaina i quart el CP Gandia.

Els set gols del Alcodiam en la final van ser aconseguits per Javi Verdú (2), Jorge Mira (2), Iker Jover (2) i un Ivo Vidal.