L’infantil del CB Joventut, campió de la Copa Federació

L’infantil del CB Joventut es va portar la final provincial de la Copa Federació celebrada a Ondara. L’equip dirigit per Juanjo Ferrer i Juanlu Bélmez es va imposar al Joventut Xàbia per 51-57, culminant una brillant competició en la qual van guanyar totes les seues trobades.

En la fase de grups van acabar invictes per davant d’Elx Misteri d’Elx, Banyeres, Elx BC, Elda i Saix. En l’encreuament de semifinals també es van mostrar molt superiors a l’Innova Mutxamel, guanyant els dos partits, el de casa per 83-50.
Va ser en la final enfront del Joventut Xàbia on pitjor ho va passar. El quadre de la Marina Alta va arribar a dominar en el marcador gran part del partit.

Al descans el seu desavantatge era de deu punts (35-25), que es va incrementar en el cinqué quart després d’un parcial de 8-4, però un increïble 0-14 en el següent quart, més un doble 4-7 en el seté i huité parcial, va permetre al CB Joventut portar-se la final. A més, Pascual Fernández, nét de tota una institució del bàsquet local com Pascual Serrano, mort al començament de 2018, va ser nomenat MVP de la final amb les seues 21 punts, 9 rebots i 3 recuperacions.

El CB Joventut no va poder fer doblet, ja que el seu cadet masculí també es va classificar per a disputar la final, però va perdre 74-41 davant l’Elx, 36-16 al descans. El seu jugador Pau Vicent, amb els seus 16 punts i 13 rebots, va ser triat MVP de la final.