L’Infantil B del CFC Ciutat Alcoi goleja en el derbi

L’Infantil B es va imposar 0-6 en el derbi comarcal disputat en La Morera enfront del Contestà. Els de José Jiménez i Cristian Hervás van fer un partidazo des del primer a l’últim minut, amb bon joc combinatiu i creant moltes ocasions.

En cap moment van baixar la guàrdia i malgrat que els gols anaven arribant, l’equip sempre va estar molt ficat en la trobada i oferint un bon espectacle. Els gols del partit van vindre després de diverses jugades practicades durant la setmana, amb centres i bones rematades.

D’aquesta manera, l’Infantil B trenca amb la mala ratxa que portava en jornades arrere. Els gols van ser obra de Carlos Pavón, Yacine, Pau Verdú, Juan Pavón, Pablo Ferri i Gaizka Verdú.

EL BENJAMÍ A GANA EN MURO
També el Benjamí A va haver d’afrontar un derbi comarcal. Va ser en La Llometa de Muro, on els d’Iván Reig i Álex Rodríguez van aconseguir guanyar per 1-6 al At. Muro.

Una de les claus d’aquesta victòria va estar en el bon primer temps realitzat. El Benjamí A va eixir molt endollat marcant dos gols en els primers cinc minuts.

Després d’encarrilar molt bé el partit, l’equip va continuar jugant amb la mateixa intensitat, tant defensiva com ofensivament, concedint poc al rival i materialitzant quasi cada arribada en gol.

Al descans el marcador reflectia un incontestable 0-5, amb alguns gols de molt bella factura com el 3-0, obra de Pablo Julià qui va anotar un gol olímpic.

En la segona meitat els rojinegres van tractar de jugar amb el mateix ímpetu però no van trobar l’efectivitat de la primera part. Els locals van retallar distàncies en el marcador en dues accions aïllades.