L’Infantil A gana a Alboraia

L’Infantil A va demostrar a casa de l’Alboraia que és un equip en alça i enfront d’un rival que estava per davant en la classificació va aconseguir guanyar-li com a visitant. L’Alcoyano va cimentar la seua victòria per 1-3 en el Municipal d’Alboraia amb el gol de Erik abans del descans. Com és costum en la Lliga Autonòmica va ser un partit tremendament igualat en el qual els blanc-i-blaus van tractar de dominar el xoc des de l’ordre i el bon posicionament defensiu amb ràpides transicions en atac.

El gol d’Erik a passada de Moisés en el minut 32 després d’un tret dins de l’àrea amb el peu dret, va vindre a trencar la tremenda igualtat que hi havia sobre la gespa. Les coses encara es van posar millor per a l’Infantil A res més començar la segona part, ja que als tres minuts de la represa, Arcadio feia pujar el segon per als blanc-i-blaus després d’una rematada de cap al llançament d’una falta lateral executada per Herrada.

Cinc minuts més tard, l’Alcoyano va aconseguir posar més terra pel mig amb el 0-3, aconseguit per Arcadio, que després d’una forta pressió li roba la pilota al porter i anota el seu segon gol en aquesta trobada. L’Alboraia va aconseguir maquillar el resultat amb el 1-3 mancant tres minuts per al final.