L’Infantil A aconsegueix una ‘manita’ a Ontinyent

Molt bon partit de l’Infantil A de Chento i Blas del Moral a casa del Sport Base Ontinyent C on es va imposar per 1-5, un resultat que aferma als roig-i-negres en la part alta de la taula i els permet lluitar pel lideratge en les últimes jornades.
Enfront d’un rival de meitat de taula, però format per jugadors de segon any, el CFC Ciutat Alcoi va fer un excel·lent treball durant tota la trobada, tant a nivell ofensiu com defensiu.

En la primera part va poder dur a terme la seua idea de joc, amb possessions llargues i portant al seu rival d’un costat a un altre del camp a la recerca dels pocs buits que deixava un equip contrari molt ordenat.

D’aquesta manera van vindre els dos primers gols de la trobada, materialitzats per Hugo i Miquel, a través de bones triangulacions. Per contra, en una distracció defensiva i després de varis rebutges, va arribar el gol dels locals, que va fer que el resultat en la primera meitat fóra més ajustat del que reflectia el joc.

El CFC Ciutat Alcoi va tractar d’intensificar la seua pressió en la segona part, buscant circulacions més curtes i ràpides, de manera que en les primeres ocasions es va aconseguir ampliar el marcador i de forma successiva van arribar els gols d’Hugo, Jorge i Víctor, que van donar la tranquil·litat i els tres punts als roig-i-negres.