L’Esides remunta per a traure del partit al CDC

El CDC va rebre de mans de l’Esides Caramanchel B el primer avís seriós que no serà tan fàcil perllongar el seu regnat per sisena temporada consecutiva. Caldria remuntar-se a fa molt temps per a trobar una derrota dels Carnissers amb la competició recentment estrenada.

El 2-4 encaixat en la segona jornada suposa tota una novetat i un nou al·licient per a un campionat dominat amb mà dura pel CDC en els últims temps.

I açò que els Carnissers es van avançar en el marcador amb un gol de Masanet als 17 minuts. Tres després va venir la igualada de Pablo Sanz i amb empat a un es va arribar al descans. Gens més començar la segona part, van venir els gols de Jorge Mantes i d’Alfredo que van deixar el marcador en 2-2.

Poc després va venir la doble groga de Nacho Jordá i amb superioritat numèrica l’Esides va anotar el tercer, obra de Requena, que també va marcar la cambra en el 74. En el tram final de la trobada, l’Esides també es va quedar amb un menys després de veure Mauro dues grogues. D’aquesta manera, el *Esides es col·loca líder com a únic equip del futbol local que ha guanyat les dues trobades.