Lectura dramatitzada de les obres del segon laboratori teatral ‘La memòria dels nostres carrers’

Els textos estan ambientats en diversos espais de la ciutat d'Alcoi. Els autors són Rafa Segura, Rosa Fraj, Francesc Pou i Enric Piera

Els textos estan ambientats en diversos espais de la ciutat d'Alcoi. Els autors són Rafa Segura, Rosa *Fraj, Francesc *Pou i Enric Piera
Exterior de la seu de la Fundación Mutua Levante. | ARXIU

La Fundació SGAE, amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant i la Fundació Mutua Levante, presenta en format de lectura dramatitzada les obres dels quatre autors participants en el seu segon Laboratori d’Escriptura Teatral La memòria dels nostres carrers. Ambientats a Alcoi i escrits sota la premissa de conjugar la memòria individual amb la col·lectiva, els textos són els següents: La revolució del 3, de Rafa Segura; El camí 67, de Rosa Fraj; Hospital de sang (El Suec-Noruec), d’Enric Piera; i El darrer viatge del trenet dels anglesos, de Francesc Pou.

La sessió tindrà lloc aquest dilluns 16 de desembre, a les 19 hores, en la Fundació Mutua Levante (Plaza d’Espanya, 16), amb entrada lliure. Els dramaturgs Juan Luis Mira, en representació del Consell Territorial de SGAE de la Comunitat Valenciana, i Gemma Miralles, tutora del laboratori i directora de la lectura dramatitzada, seran els encarregats de presentar l’acte. La dramatització de les obres serà a càrrec dels actors alcoians Pep Sellés, Pepa Miralles i Rubén Mira.

La memòria dels nostres carrers és un laboratori d’escriptura teatral dirigit a creadores i creadors residents a la província d’Alacant, i dissenyat pel Consell Territorial de SGAE de la Comunitat Valenciana amb la voluntat d’estimular la creació de noves obres dramàtiques i fer costat als autors emergents. Al llarg de diverses sessions col·lectives i individuals de treball, els participants van poder desenvolupar les seues propostes sota la supervisió de la dramaturga, directora escènica i actriu Gemma Miralles.

“L’objectiu del laboratori era la creació d’un text teatral breu, per a un màxim de tres intèrprets i que tinguera com a punt de partida un espai de la ciutat d’Alcoi”, explica la tutora. “Tots els participants es van implicar i van aprendre molt durant el procés. Crec que han quedat molt satisfets amb el resultat”, conclou.

Advertisements

Send this to a friend