L’Amateur torna a guanyar dos mesos després

Dos mesos després, l’Amateur de Primera Regional va tornar a guanyar, alguna cosa que no succeïa des del passat 13 d’octubre enfront de L’Alcúdia. Davant l’el Real de Gandia es va véncer 2-0 i també es va millorar la imatge dels últims compromisos.

Els de Jordi Vilaplana van començar amb moltes precaucions el xoc. Això va fer que es veren poques ocasions per tots dos bàndols. A un minut del descans, Kity que tornava després d’una sanció de cinc partits, va posar un bon centre a l’àrea que va convertir el golejador Pablo Verdú, finalitzant la primera meitat amb 1-0.

En la segona l’equip va eixir més endollat i d’aquesta manera van arribar dues ocasions molt clares. En la primera Pablo Verdú va enviar incomprensiblement la pilota per damunt del travesser després de quedar-se només davant del porter visitant i poc després, Jorge Francés va acabar escorant-se massa i perdent angle de tret.

En el minut 67, clar penal sobre el mateix Jorge Francés que ell mateix s’encarregava de transformar, un marcador que semblava definitiu. Poc després Dani Llopis va tindre l’oportunitat d’anotar el tercer, però a sis del final, l’el Real de Gandia escurçava diferències. Van començar els dubtes i l’empat va poder arribar en l’última acció de la trobada a l’eixida d’un córner. Per dues vegades Capone va traure la pilota sota pals.