L’Aleví D desperta tard per a acabar golejant

Partit estrany el que va disputar l’Aleví D a Xàtiva enfront del Ciutat de Xàtiva, resolt a favor de l’Alcoyano encara que amb més dubtes del que indica el 2-9 amb el qual va concloure el xoc.

Els blanc-i-blaus es van avançar prompte en el marcador amb un gol d’Arnau als dos minuts però després la trobada va entrar en una fase de relaxació que va aprofitar el quadre local per a escurçar distàncies encara que al descans es va arribar amb avantatge de l’Alcoyano.

A volta de vestuaris, els blanc-i-blaus van seguir sense aconseguir imposar el seu joc, fins que en cinc minuts van aconseguir tres gols i van deixar definitivament resolt el xoc. En definitiva, una victòria clara en el marcador però no tant sobre el terreny de joc.

Després d’anotar Arnau el 0-1, Iñaki va fer el segon, Lucas va aconseguir el tercer, Álvaro el quart, el cinqué i sisé van ser obra de Lucas, autor d’un hat trick en aquest xoc, per a Hugo fer un doblet en tot just un minut i Santi es va encarregar de tancar el compte en el minut 57. Amb aquesta victòria, l’Aleví D és tercer per darrere de Canals A i Moixent A, líder.