L’Aleví B goleja en Aielo

L’Aleví B va saldar la seua visita a Aielo amb una golejada i una exhibició en la segona part. Els d’Iván Reig i Agustín Alba van véncer 0-7 i mantenen la seua bona ratxa fora de casa, aconseguint un nou triomf.

Els roig i negres van manar en el partit des del seu inici, si bé van haver d’esperar fins al minut 21 per a obrir el marcador, sent Joao l’encarregat d’estrenar el compte golejador. Fins al descans va haver-hi temps per a anotar dues noves dianes, anotades per Iker Llopis i Pablo, arribant-se al descans amb 0-3.

A volta de vestuaris no va canviar el guió, el CFC Ciutat d’Alcoi va continuar manant en el joc i també en el marcador. L’Aleví B aconseguia arribar amb facilitat a l’àrea rival a base de bones combinacions i disposant de nombroses ocasions, signat Marcos el quart.

Poc després pujava al marcador el cinqué, obra de Joao, que va anotar un doblet en aquesta trobada, sent Iker Llopis, que també va marcar per partida doble, l’autor del sisé, tancant el compte Pablo. A més dels set gols, cal destacar que una altra jornada s’aconsegueix deixar la porteria a zero.