L’alcoià Nico Cabanes guanya la Copa Suzuki Swift

Nico Cabanes i Javier Moltó (Suzuki Swift) han obtingut el seu millor resultat des que s’iniciaren en competició. I ho han aconseguit en el Campionat d’Espanya de rallyes d’asfalt i en la prova de ‘casa’ el 25 Rallye La Nucia-Mediterrani Trofeu Costa Blanca.

Nico Cabanes i el seu copilot Javier Moltó han pujat pel cap alt alt del podi després d’un brillant rallye en el qual es van ajudar a pujar al lideratge en el segon tram, el Relleu-Penàguila, amb el qual es va iniciar la jornada del dissabte. Ja no van deixar la primera plaça fins al final. El lagraron després de fer altres dos ‘escratx’, al Gorga-Gorga i en el segon dels passos pel Petracos-Pego.

Aquest millor temps va ser quasi definitiu en una Copa Suzuki molt competida i en la qual va tindre a diferents rivals en la lluita per la victòria final. D’una banda, a Miguel García, que mancant l’últim tram estava a 6,1 segons de l’alcoià, però al qual va poder la pressió en l’últim pas pel Coll de Rates i va perdre molt de temps. I per una altra, a Pablo Medina, que finalment va ser segon, a 19,9 segons de l’alcoià.