L’alcoià David Miró onzé en la Marató dels Dements

David Miró va tancar la seua participació en la Marató dels Dements amb una excel·lent onzena plaça, a quatre minuts i mig d’entrar en el Top 10 d’aquesta carrera que està considerada com la Zegama valenciana, per la seua duresa i les similituds amb aquesta prova regna del trail running estatal.

L’alcoià va afrontar aquesta dura carrera amb 4.000 metres de desnivell positiu amb un doble repte: millorar la quinzena plaça de la passada edició i baixar de les sis hores.

El guanyador del Trail Solidari amb l’equip Power Gym Trail va aconseguir un objectiu, superar la classificació de l’any passat amb aqueix onzé lloc, però no va poder acabar per davall de les sis hores, completant els 42 km en 6h 13’56’’, encara que sí que va millorar les 6 hores i 15 minuts de l’edició de 2018. La prova se celebra en la castellonenca Sierra de Espadán i aquesta edició va reunir mig miler de corredors de muntanya.