L’Alcodiam supera al Breganze de Diego Mir

El Patín Alcodiam es va portar amb honors la novena edició del Trofeu Ciutat d’Alcoi d’hoquei en doblegar en el tram final del partit al Breganze italià de Diego Mir. Va ser un duel tremendament igualat que no es va decidir fins als últims minuts en els de Sergi Punset es van deslligar cara a porteria i van aconseguir guanyar 6-3.

A destacar l’encert golejador del portuguès, Joao Ramalho, un dels dels sis fitxatges, autor d’un triplet. Al descans es va arribar amb empat a un després que Lucas Martínez avançara als italians i Roc Llisà aconseguira la igualada en el tram final de la primera meitat.

Si el primer temps va ser tremendament competit, la segona part encara ho va ser més i qualsevol dels dos equips va poder portar-se la victòria. Mitjans va aconseguir l’1-2, Ramalho va empatar en la següent jugada, Muglia va posar el 2-3 i Renato Castanheira va aconseguir la igualada un minut després.

Amb les espases en tot l’alt, Deri Mataix va anotar el 4-3 de penal mancant 2’50, Guiri va evitar l’empat de Lucas Martínez amb la parada de la nit, para mancant 44 segons Ramalho col·locar el cinquè i a setze segons del final, repetir i aconseguir el definitiu 6-3.