L’Alcodiam es queda a la vora

A un gol d'igualar el 0-3 amb el qual es va avançar el Barça

L'Alcodiam es queda a la vora
Joan Pascual va anotar el tercer gol del Patín Alcodiam enfront del Barça.

El totpoderós Barça en va passar de tots colors enfront d’un Alcodiam que va nadar contracorrent durant molts minuts, però que al final es va quedar en la riba, sense el premi de l’empat que va acariciar durant la segona meitat (3-4).
El 0-3 amb gols de Pablo Álvarez (min. 9), Alabart (min. 12) i Matías Pascual (min. 20) van deixar contra les cordes als de Lorenzo Pastor, que van veure una mica de llum al final del túnel arran del gol de Gonzalo Pérez a un minut del descans.
Va caldre esperar fins al minut 36, quan un ex blaugrana, Manel Hernández, anotava el 2-3 de penal i feia que pujara la temperatura de l’emoció en el pavelló Miguel Sarasa.
Però un minut després, Ferran Font silenciava a una afició que començava a fregar-se les mans amb la possibilitat d’una remuntada. Encara així, els de Lorenzo Pastor no van baixar els braços i el seu recompensa va ser el 3-4, obra d’un altre ex del Barça, Joan Pascual, que va marcar en el 48.
L’Alcodiam tornava a caure per la mínima, com va fer el diumenge a la Corunya enfront del Liceu, en l’estrena de lliga.

Més informació en l’edició de hui del El Nostre Ciutat.