La Copa va ser per al Nirvel Professional

El Nirvel Professional s’ha portat el titule de Copa amb una canastra en l’últim segon de partit de Javi ‘Poll’ Sempere.

El partit va començar amb un Circule Industrial irresistible (6-0) que va deixar a les clares que venia amb tot davant l’equip que a priori partia com a favorit. El primer quart va acabar amb un 17 a 12 a favor del Cercle que imposava el seu domini sota els taulers. En el segon quart, el Cercle va continuar dominant el marcador i fins i tot el va augmentar en 2 punts, per a arribar al descans amb 7 a dalt: 34 a 27, i amb un Nirvel que no arribava del tot a contrarestar el joc del Cercle Industrial.

El partit es va reprendre seguint la línia dels dos primers quarts, un voler i no poder del Nirvel que era incapaç d’acostar-se en el marcador i amb un Cercle aguantant les envestides del rival, per a continuar mantenint el seu avantatge de 7 punts al final del tercer quart (49 a 42).

L’últim quart semblava que s’anava a seguir amb el mateix guió dels tres anteriors. No obstant això, una envestida final del Nirvel Professional, els va posar per davant per primera vegada en tot el partit mancant un sol minut per a acabar. La final entrava en un trepidant últim minut; mancant 7 segons per al final, el Cercle aconseguia posar-se un a dalt (60-59) després de tir lliure anotat per Ruben Sempere.

El Nirvel va sol·licitar temps mort immediatament per a elaborar l’estratègia i jugar-se el tot pel tot en tot just uns segons. Després de traure de banda la pilota li va arribar a Javi ‘Poll’ Sempere que amb tir a la desesperada i amb dos defensors damunt va aconseguir en l’ultime segon l’heroica canastra que els dega el titule de campions de Copa.