Iván Martínez guanya el Trofeu Sant Jordi

El murcià Iván Martínez (Supermercados Froiz) va ser el guanyador del LXV Trofeu Sant Jordi Santiago Blanquer en arribar amb 37 segons d’avançament respecte a un grup de sis corredors liderats per Javier Gil (Baqué) i en el qual també estaven els altres dos favorits a la victòria com Eloy Teruel i Julio Amores. La pluja que va acompanyar durant tota la prova a l’escamot de 97 corredors que van prendre l’eixida va obligar a la Unión Ciclista Alcoy a retallar el recorregut i prescindir dels punts més conflictius del recorregut inicial. Els ciclistes van eixir controlats pel Carrer Alacant per a en la Venda Sant Jordi donar-se l’eixida i enllaçar amb la ruta inicial, seguint a continuació pel Barranc de la Batalla, Ibi (meta volant), alt de les Revoltes, Onil, alt del Canalí i retorn a Alcoi per la carretera de Banyeres amb el que no es va pujar pel Preventori com estava previst originalment. En total van ser 54 quilòmetres èpics de pluja i vent. El premi al millor corredor local li ho va portar Carlos Mira (Mutua Levante) que va entrar en el lloc 33 a 2.55 del guanyador. Van ser trenta-sis els corredors que van aconseguir acabar la prova. Abans de donar-se l’eixida es va guardar un minut de silenci per la defunció de l’expresident Emiio Jareño.