Golejada de l’Aleví Escolar del CFC Ciutat Alcoi

L’Aleví Escolar de Futbol 8 del CFC Ciutat d’Alcoi va tancar el seu tercer compromís de la temporada amb una victòria per 0-5 davant l’Esides Caramanchel. Els de Sergi Bas van aconseguir superar a un rival molt combatiu que va posar les coses molt difícils malgrat el resultat.

Des d’un primer moment van marcar les pautes del xoc amb molta intensitat i verticalitat en el seu joc, la qual cosa li va portar a acabar el primer temps amb excel·lents sensacions. Al descans es va arribar amb 0-3, gols marcats per Alejandro Muñoz i dos de Pablo Ferri.

Va caldre esperar al fet que avançara el segon període per a aconseguir posar definitivament terra per mitjà amb els gols de Pau Guillem i de Pablo Ferri, que va fer triplet en aquesta trobada.

Per la seua banda, el Cadet va aconseguir un treballat triomf per 0-2 a casa del Ciutat de Xàtiva FB. Els de Kike Serra van dominar el partit de principi a fi, amb gol matiner de Marcos Serra als quatre minuts, que va fer més fàcil el camí per a sumar la quarta victòria.