L’escola alcoiana canta

Demà tindrà lloc en la Plaça Ferrándiz i Carbonell (19 hores) el concert de clausura del projecte ‘L’escola canta’, en el qual han participat més de 400 alumnes de 5é curs de Primària dels col·legis Romeral, Horta Major, Miguel Hernández, Sant Vicent, Tomàs Llàcer, José Arnauda, Salesians Joan XXIII, La Presentació, Esclaves i Santa Anna d’Alcoi, al costat de la Banda del Conservatori Professional de Música Juan Cantó.

Al llarg d’aquests mesos, cada centre participant ha realitzat el seu propi concert individual, encara que obert al públic, i per a completar el projecte s’ha organitzat un concert col·lectiu amb tots els alumnes alcoians que han pres part.

‘L’escola canta’ és un projecte de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló i altres ajuntaments, amb la col·laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana per a centres de Primària. Té com a objectiu la realització d’activitats culturals per part dels centres educatius per a potenciar l’ús social del valencià, com a eina de convivència i per a difondre la cultura i el patrimoni valencians.

Els col·legis participants, un total de deu a Alcoi en la present edició, han format cors d’alumnat i han treballat el projecte en els seus respectius centres, abans de posar-lo en comú en l’acte que es durà a terme divendres que ve, que a més de comptar amb la banda del Conservatori, col·laboraran també alumnes de la secció de dansa del centre.

Foto: Els d’Esclaves junt a Faula Teatre

Send this to a friend