El Pista remunta al CDC

El Pista segueix amb la seua remuntada i després d’un fluix inici de temporada, suma ja tres victòries i un empat en les últimes quatre jornades. Després de trencar amb la imbatibilitat de l’Esides B fa un parell setmanes, va derrotar el dissabte al CDC per 2-1 després de remuntar un gol de Toni Barris després de cabotejar una falta lateral en el primer minut. Intervingut el primer temps li va ser anul·lat un gol al Pista i poc després va venir el gol de Jorge Sempere. En la segona part va poder donar-se qualsevol resultat. El Pista semblava tenir més controlat la trobada i va tenir un parell d’oportunitats per a avançar-se, fins que mancant tres minuts va arribar el gol de Dani Pérez a l’eixida d’un servei de cantonada.