El Patín Alcodiam tritura al Massanet

Definitivament el Patín Alcodiam ha desempolsat la màquina de triturar rivals que van tindre aparcada sense poder arrancar durant gran part de la primera volta i ix a exhibició per partit des que va començar l’any nou.

En una de les pistes més complicades de la categoria, els de Lorenzo Pastor van deixar el seu segell amb una actuació més efectiva que brillant durant molts minuts de la trobada, per a acabar marcant les diferències en el tram final amb un Ferran Formajté que ha recuperat la inspiració d’antany, amb el que això significa, anotant el seu segon triplet consecutiu, que eleven el seu compte a quinze gols, acumulant ja sis jornades consecutives marcant.

La primera meitat va servir perquè tots dos equips s’estudiaren i veren la manera de fer mal al rival. Al Patín Alcodiam li costava traslladar al marcador aqueixa valentia que demostrava sobre la pista. Damunt el Shum Massanet va aconseguir avançar-se amb un gol de Roger Presas als quatre minuts. Lorenzo Pastor va haver de demanar temps per a tranquil·litzar els ànims i que l’equip no perdera la perspectiva de la trobada. La recompensa vi a minut i mig del descans quan Pere Cañellas va aconseguir el 1-1 amb el qual es va arribar al descans.

TIRAR A MOSSEGAR
La segona part va ser diferent i els dos equips es van tirar a mossegar. El Alcodiam ho va fer primer. Als quatre minuts de la represa, Ferran Formatjé va fer el 1-2 que va trobar resposta en el Shum Massanet, que cinc minuts després va aconseguir el 2-2 per mediació de Sergi Pujol qui va desviar un dels míssils que es va traure en aquest partit Raúl Pelícano.

La igualada van coincidir amb els millors minuts del Shum Massanet. Lorenzo Pastor va demanar temps mort per a reordenar idees mentre que els locals es preparaven per a l’ofensiva total. Llavors va aflorar la figura d’Agustín Domínguez, que es va situar com a atacant després que Ferran Formatjé i Gonzalo Pérez demanaren el canvi. L’argentí, en la seua nova posició, va culminar un bon contraatac blaugrana que va suposar el 2-3 en el minut 39.

GUERRA PSICOLÒGICA
Aquest gol va ser un colp en tota regla a la línia de flotació del Shum Massanet, qui començava a pagar l’esforç anterior i jugadors com Roger Presas, que havia realitzat un marcatge individual a Ferran Formatjé, va començar a baixar el seu rendiment, tot el contrari que el gironí, que va ser reservat en algunes fase de la trobada per a tractar que arribara el més fresc possible al tram final del partit. D’aqueix tauler d’escacs que es va convertir el partit en la segona part va eixir clarament guanyador Lorenzo Pastor. El quart gol del Alcodiam va fer que el Shum Massanet llançara quasi definitivament la tovallola. Tres després, Ferran Formatjé anotava el cinqué i la guinda a aquesta extraordinària victòria va ser el gol de penal de Gonzalo Pérez a un minut del final.