El Patín Alcodiam segueix a un altre nivell

El Alcodiam es va donar una altra fartada de gols abans del tram decisiu on els de Lorenzo Pastor es juguen la temporada. Del que succeïsca en els pròxims tres partits –Sant Cugat, el Vendrell i Barça B– dependrà si aconseguiran ascendir a OK Lliga com a campions de grup o hauran de disputar la promoció d’ascens contra un equip de OK Lliga.

Els blaugranes arriben pletòrics a aquesta decisiva fase de la lliga, amb un Formatjé deslligat que ja suma 26 gols, Gonzalo Pérez va tornar a recuperar l’olfacte amb un doblet davant Les Fregues, Pere Cañellas és el director d’orquestra sobre el qual descansa el joc de l’equip, mentre que sota pals Guiri és tota una assegurança de vida que apareix quan més el necessita l’equip.

Sobre la base d’aquests quatre jugadors s’assenten les esperances d’un Alcodiam que va tancar la sèrie de tres partits contra rivals madrilenys amb una nova golejada. És la tercera vegada aquesta temporada que els blaugranes aconsegueixen la mitja dotzena de gols.

Els de Lorenzo Pérez van encarrilar molt prompte el partit, als dos minuts Ferran Formatjé va obrir el marcador i després en l’onze, va anotar el segon. Va poder caure algun més però el marcador ja no es va moure en el primer temps. A volta de vestuaris, Les Fregues va tractar de reduir diferències mentre que el Alcodiam va tractar de buscar economitzar energies a la contra.

Els madrilenys van aconseguir marcar però quan encara no s’havia complit el minut, Gonzalo Pérez va fer el 1-3 i poc després, Formatjé aconseguia el quart. El 1-4 convidava a pensar que el Alcodiam tenia el partit a la seua mà, però Les Fregues no va donar el seu braç a torçar i a base d’un gran desplegament físic, va aconseguir posar contra les cordes als blaugranes.

El 2-4 un minut després de marcar Formatjé va desfermar una tempesta que va obligar al Alcodiam a haver de demanar temps mort. Els blaugranes no van trobar la tranquil·litat fins que mancant tres minuts per al final, quan Formatjé va aprofitar la desena falta de les Fregues per a anotar el cinqué. Només llavors els locals van baixar la guàrdia. Mancant 33 segons Gonzalo Pérez arredonia el marcador amb el 2-6 definitiu. Agustín Pérez, que havia estat amb grip durant la setmana, va viatjar però no va arribar a saltar a la pista.