El Patí Alcodiam saca el corró amb la primera victòria de la temporada

El Patín Alcodiam va traure el corró a Sant Feliu. Després del sabor agredolç que va deixar l’estrena de lliga amb aqueix empat a dos a casa davant el Massanet, els de Lorenzo Pastor van tornar de Sant Feliu amb una victòria, però sobretot amb la sensació que les coses van funcionar millor com a equip.

Els blaugrana no han van tardar a obrir el marcador. Als cinc minuts, Carlos Pérez va posar el 0-1 en el marcador, un resultat que no van tardar a ampliar lloc que encara no havia passat un minut, Pere Cañellas anotava el segon per al Patín Alcodiam.

El 0-2 va obligar el Sant Feliu a haver de rearmar-se després del temps mort sol·licitat pel seu tècnic. La reacció no es va fer esperar i en la següent acció d’atac, els locals van aconseguir retallar diferències. Els nervis van aflorar en el bàndol blaugrana, sent amonestat verbalment Gonzalo Pérez i poc després va vindre la igualada del Sant Feliu.

Amb els locals crescuts, Lorenzo Pastor va demanar temps mort per a tractar d’ordenar les idees i que el partit no se li anara de les mans abans del descans, que va acabar amb empat a dos. La segona meitat va començar com el primer temps, amb el Alcodiam marcant, sent Gonzalo Pérez qui va anotar el tercer. No havia transcorregut ni mig minut, quan el Sant Feliu va fer la desena mancada, anotant ara sí Ferran Formatjé de falta directa, que d’aquesta manera es treia l’espina de les seues dues fallades a bola parada contra el Massanet.

Semblava el Alcodiam canalitzava de nou el partit amb dos gols d’avantatge, però a penes deu segons després del gol de Formatjé, Josep Altayó anotava el 3-4.
Amb el partit sense un amo clar, van aflorar les individualitats, primer Gonzalo Pérez va marcar de penal i dènou segons després, Pere Cañellas col·locava el 3-6 en el marcador.

D’ací al final el Patí Alcodiam va saber gestionar molt bé aquest avantatge, encara que amb sofriment, ja que fins a l’últim instant el Sant Feliu va tractar de vendre cara la seua derrota. A deu del final, va malgastar un llançament de penal, no així un directe dos minuts més tard després d’una blava a Gonzalo Pérez, que va suposar el definitiu 4-6. En plena voràgine de faltes i gols, el Sant Feliu va cometre la quinzena, si bé ara Ferran Formatjé no va aconseguir batre a Oriol Amer.