El Mutua NB Alcoi derrota al líder València

El Mutua Levante NB Alcoi Femení va demostrar que no ha baixat els braços malgrat quedar-se sense opcions de pujar a Primera Divisió i va aconseguir la seua victòria de major prestigi en la fase d’ascens en derrotar per 57-52 al líder Calvestra València BC, que a més encara no coneixia la derrota.

Va ser un triomf aconseguit a base d’actitud, ganes i concentració. Les de Lirios Rovira es van refer a un mal inici de partit després d’un parcial de 17/22, per a igualar-se el xoc en el segon quart (15/16), arribant-se al descans amb el marcador de 32-38 per a les valencianes.

A volta de vestuaris, el Mutua Levante NB Alcoi va protagonitzar un espectacular tercer quart (16/5) amb el qual li van donar la volta al partit per a acabar amb un 9/9 en l’últim quart. Van anotar: Laura (16), María (7), Almudena, Ana i Laia (6), Ariadna (5), Júlia i Núria (4) i Aroa (3). Per part seua, l’equip masculí va perdre a Alacant per 81-50 en la pista del Carolinas. Destacar els 12 punts d’Álex López.